Nieuws

Hout-doe gaat in Mei volgend jaar een nieuwe winkel openen in het spiksplinter nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum. Hout-doe, duurzaam houten speelgoed zal hier aan de Parijsboulevard haar derde vestiging openen. Alle (goede) merken houten- en beter speelgoed krijgen hier ieder hun eigen presentatie.
woensdag 28 september 2016
Bordspellen staan hoog op de verlanglijst van Nederlanders lezen we in het Algemeen dagblad. Ze geven 5 redenen: 1.spellen zijn steeds mooier vormgegeven. 2. men wil iets anders dan alleen op schermpje kijken. 3.men zoekt weer fysiek samenspel 4.spellen uit de oude doos blijven leuk. 5 het is weer hip om samen een gezelschapsspel te spelen. Hout-doe herkent deze trend. Met name het al weer ruim 5 jaar geleden door ons in het zuiden geherintroduceerde Keezspel blijft HOT. Dit jaar introduceerde wij zelfs een Eikenhouten variant. Bestel op tijd jou favoriete Keez-spel variant. Van een vast keezbord 4 en 6 persoons tot de meest bijzondere variant in een puzzelvorm van eiken-hout. Voor iedereen een passend Keezspel
vrijdag 24 juni 2016
Afgelopen winter hebben we met de Schijndelse Winkeliers (Hippies, Electro World en Hout-doe) de speciaalzaken ten Noorden van de Markt in Schijndel een win-actie gehouden met als hoofdprijs een geheel verzorgd verjaardagsfeest. Lucas was de grote winnaar. Vandaag kregen we het volgende bericht: "Namens onze Lucas, nog een keer heel erg bedankt voor de hoofdprijs van de kleurwedstrijd afgelopen winter! Hij heeft gisteren zijn kinderfeestje gevierd bij 't Skonste Plekske, zijn 7e verjaardag, en alle kinderen hebben er enorm van genoten!!" zo schreven de paps en mams van Lucas. Ook hier doen we het voor.
vrijdag 24 juni 2016
Wat is winkeltje spelen toch leuk!! Vanmorgen kwam een drie jarige klantje samen met zijn mams en broertje een kadotje uitzoeken. Bij het afrekenen kreeg ik zijn speentje. Ik dacht bij vergissing maar nee, vastberaden liet hij weten dat die speen niet meer nodig was, die kwam hij bij ons weggooien. Na deze in de prullenbak te hebben gegooid en er nog een keer naar gezwaaid te hebben en Hout-doe te hebben geroepen ging deze stoere vent met een kadotje de winkel uit!!! Hier doe je het toch voor!!!
woensdag 22 juni 2016
Onze nieuwe website is live!!! www.hout-doe.nl Bloed, zweet en tranen. eerlijk is eerlijk. Samen met onze Hout-doe teams- verkoop en ICT hebben we het gefixt. Voor de laatste puntjes op de i krijgen we graag jullie opmerkingen, adviezen en tips zodat we naast de meest veelzijdige ook de meest aantrekkelijke houten speelgoed site van Nederland mogen worden! Binnenkort volgen leuke acties in verband met ons 5 jarig bestaan.
Morgen is de laatste dag van onze "oude vertrouwde website". Dus geniet nu nog van de geschiedenis en maak overmorgen kennis met de toekomst. De afgelopen maanden hebben wij met ons team keihard gewerkt aan het volledig moderniseren van de Hout-doe webwinkel. Wij zijn weer klaar voor de komende jaren. Stukken sneller, heldere foto's duidelijk en mobiel- en tablet vriendelijk. Ons belangrijkste speerpunt, met zo min mogelijk klikken naar het gezochte product blijft echter de kracht van onze webwinkel. Zelfs met meer als 5000 artikelen!