Nieuws

zaterdag 12 november 2016
Op de maandagen 21, 28 november en 5 december is onze winkel in Den Bosch extra geopend. Dit in verband met de Sinterklaasdrukte en de behoefte van klanten om in alle rust voorlichting en advies te kunnen krijgen. Dat betekend dat je vanaf volgende week 7 dagen van de week in de winkel terecht kunt voor al uw betere speelgoed. Ook alle zondagen zijn we namelijk open. Op Maandag 5 december is ook de winkel in Schijndel extra voor U open. Weet je al precies wat je nodig hebt dan kun je natuurlijk ook 24 uur per dag terecht in onze webwinkel www.hout-doe.nl On-line bestellen en zelf kiezen voor ophalen in de winkel (gratis) of thuisbezorgen vanaf 75.-- gratis en anders 5,25 per bestelling.
vrijdag 4 november 2016
De VanDijk trike, Het allernieuwste speelfietsje. een kei gave driewieler houten loopfiets voor kindjes vanaf 1 jaar. Kun je lopen kun je ook Dijk bike-n. Daarna als je je evenwicht kunt houden gemakkelijk om te bouwen naar een twee wieler loopfiets. Degelijk Europees product gemaakt van berken multiplex. Een must have in roze, rood, blauw en blank hout.
zaterdag 22 oktober 2016
Wowww, Jezus, Onwijs, Tjeee wat groot, Wat hebben jullie veel. Dit hadden we niet verwacht. De winkel is veel groter dan we hadden verwacht. Vandaag even de kreten geturfd die mensen slaakten als ze onze winkel binnen kwamen. GAAF toch daar doen we het voor.
woensdag 19 oktober 2016
Voor onze webwinkel zijn we op zoek naar een free lance Wiz kid die de professionele website van Hout-doe wil beheren. Je kunt programeren, in de engelse taal communiceren op het internet (forum) en hebt inzicht in of bent bereid om je in het programma Nop commerce te verdiepen. Vragen of belangstelling: mail Koen op info@hout-doe.nl
woensdag 28 september 2016
WOWWWWWW. we hebben er lang op moeten wachten maar nu is dan eindelijk de Earlyrider Bonsai 12" beschikbaar. We hebben men vanaf nu in de winkel staan. Eerlijk is eerlijk, hij kost wat maar dan heb je ook wel echt een loopfiets 3.0. Stalen spaakwielen, luchtbandjes en een frame om van te smullen. Gemaakt van Bonsai en dus duurzaam in het kwadraat! Hier zijn we echt trots op!!!
woensdag 28 september 2016
Bordspellen staan hoog op de verlanglijst van Nederlanders lezen we in het Algemeen dagblad. Ze geven 5 redenen: 1.spellen zijn steeds mooier vormgegeven. 2. men wil iets anders dan alleen op schermpje kijken. 3.men zoekt weer fysiek samenspel 4.spellen uit de oude doos blijven leuk. 5 het is weer hip om samen een gezelschapsspel te spelen. Hout-doe herkent deze trend. Met name het al weer ruim 5 jaar geleden door ons in het zuiden geherintroduceerde Keezspel blijft HOT. Dit jaar introduceerde wij zelfs een Eikenhouten variant. Bestel op tijd jou favoriete Keez-spel variant. Van een vast keezbord 4 en 6 persoons tot de meest bijzondere variant in een puzzelvorm van eiken-hout. Voor iedereen een passend Keezspel
woensdag 31 augustus 2016
Vers binnengekregen De Eureka Houten Step- Loopfiets 2 in 1 Multifunctionele step/loopfiets. Een supergave zeer stabiele houten step. Voorzien van goede luchtbanden en veilig gesloten houten velgen. Je kunt hem ook prima gebruiken als stoere loopfiets. Zet het zitstuk erop en loopfietsen maar. Het zitstuk kan in hoogte verstelt worden. Zithoogte: 32 - 37 cm. Leeftijd: Vanaf 3 jaar. Merk: Eureka
vrijdag 24 juni 2016
Afgelopen winter hebben we met de Schijndelse Winkeliers (Hippies, Electro World en Hout-doe) de speciaalzaken ten Noorden van de Markt in Schijndel een win-actie gehouden met als hoofdprijs een geheel verzorgd verjaardagsfeest. Lucas was de grote winnaar. Vandaag kregen we het volgende bericht: "Namens onze Lucas, nog een keer heel erg bedankt voor de hoofdprijs van de kleurwedstrijd afgelopen winter! Hij heeft gisteren zijn kinderfeestje gevierd bij 't Skonste Plekske, zijn 7e verjaardag, en alle kinderen hebben er enorm van genoten!!" zo schreven de paps en mams van Lucas. Ook hier doen we het voor.
vrijdag 24 juni 2016
Wat is winkeltje spelen toch leuk!! Vanmorgen kwam een drie jarige klantje samen met zijn mams en broertje een kadotje uitzoeken. Bij het afrekenen kreeg ik zijn speentje. Ik dacht bij vergissing maar nee, vastberaden liet hij weten dat die speen niet meer nodig was, die kwam hij bij ons weggooien. Na deze in de prullenbak te hebben gegooid en er nog een keer naar gezwaaid te hebben en Hout-doe te hebben geroepen ging deze stoere vent met een kadotje de winkel uit!!! Hier doe je het toch voor!!!
woensdag 22 juni 2016
Onze nieuwe website is live!!! www.hout-doe.nl Bloed, zweet en tranen. eerlijk is eerlijk. Samen met onze Hout-doe teams- verkoop en ICT hebben we het gefixt. Voor de laatste puntjes op de i krijgen we graag jullie opmerkingen, adviezen en tips zodat we naast de meest veelzijdige ook de meest aantrekkelijke houten speelgoed site van Nederland mogen worden! Binnenkort volgen leuke acties in verband met ons 5 jarig bestaan.