Betrapt en gesnapt HABA

Wie wordt de beste boevenvanger? Een reactiespel voor slimme doordenkers van 6-99 jaar.
Beschikbaarheid: Op voorraad
€8,95

De grootste brandkast van de stad is leeg! Was het Duistere Dirk, Inge Inbraak of opnieuw Simon Slinks? De spelers onderzoeken van wie de vingerafdrukken op de plaats van het misdrijf zijn en wie een alibi heeft. Alleen wie razendsnel kan combineren, de juiste verdachten kan identificeren en ten slotte met de bijpassende inzetkaart iemand kan arresteren, wint als beste boevenvanger het spel.

Fex: Fit om te leren! De FEX-spellen van HABA worden in samenwerking met het Transfercentrum voor Neurowetenschappen en Leren aan de universiteit van Ulm, Duitsland, ontwikkeld. Ze bevorderen de executieve functies van de kinderen. Executieve functies sturen ons denken en gedrag en zijn daarmee een belangrijke voorwaarde voor een succesvol leerproces en het gecontroleerd omgaan met eigen emoties. Zo worden kinderen met veel plezier en spanning fit om te leren!

Kinderen leren vooral als ze er ook plezier in hebben! En daar heeft HABA bij de ontwikkeling van de Fex-serie speciale waarde aan gehecht. Aantal spelers 2 -4

Leeftijd vanaf 6 - 99