• Free shipping from €75
  • Delivery time 1 to 2 days
  • Secure payment
  • Supply from stock

Little Dutch

Het merk Little Dutch is niet meer weg te denken in Nederland, maar ook andere landen in Europa zijn er gek op. Aan de naam is al te horen dat het een oer-Hollands merk is.  De ontwerpers van Little Dutch ontwikkelen diverse leuke artikelen. Het speelgoed dat zij op de markt brengen, is perfect afgestemd in verschillende productlijnen van Little Dutch.

Dit merk is allemaal begonnen op een zolderkamer. Rinke van der Helm en haar zus begonnen met het maken van lampenkappen. Twee jaar later kwamen ze op de markt met een eigen label: Little Dutch. En binnen 10 jaar is dit merk uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederland, maar ook in Europa. Een Hollands bedrijf dat internationaal is gegaan met artikelen die kinderen door heel Europa herkennen. Het assortiment bestaat uit moderne essentials, accessoires en kleurrijk speelgoed voor baby's en kinderen. Naast dat de producten er mooi uit zien, zijn ze ook nog van hoogwaardige kwaliteit.

Met het uitgebreide assortiment heeft Little Dutch als missie om bij te dragen aan de belangrijkste jaren van een kind. Dit is dus de periode dat ze echt de wereld gaan ontdekken. Ze bieden kleintjes graag extra warmte en comfort met de textielproducten. Met het speelgoed ondersteunt het merk de verschillende stadia van de ontwikkeling van een kind. In het assortiment hebben we zowel klein als groot speelgoed.  Wij hechten veel waarde aan producten met een hoge speelwaarde en een goede kwaliteit: daarom zijn wij heel erg blij om leverancieer van Little Dutch producten te zijn. Het merk staat namelijk inmiddels voor kwalitatieve en hoogwaardige producten.

Wil jij graag kwalitatief en hoogwaardig speelgoed inkopen van een merk dat bij veel mensen hoog bovenaan het lijstje staat? Dan zijn de producten uit het Little Dutch assortiment echt iets voor jou. Het merk is bij veel moeders en gezinnen bekend, waardoor er ook veel vraag naar is. De producten zien er vrolijk, mooi en kwalitatief uit, waardoor er uren speelplezier in zit.