Hout-doe opent winkel in Leidsche Rijn Utrecht

zaterdag 9 december 2017

Eindelijk is het zo ver. We gaan een derde winkel openen in het spiksplinter nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum. Daar kun je vanaf Mei 2018 winkelen zoals jij het wilt in een omgeving volgens alle nieuwste inzichten en ver vooruit in de tijd. Duurzaamheid is in het nieuwste stadscentrum van Nederland een kernbegrip.

Leidsche Rijn Centrum wordt het stadscentrum waar je heerlijk kunt shoppen, kunt struinen langs leuke winkels waar je jouw nieuwe favorieten ontdekt en waa...r je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, leuke cadeautjes maar zeker ook voor de betere speciaalzaken. Met horeca in alle soorten en maten en met vele dienstverleners, het NS- en busstation en een bioscoop onder handbereik. Leidsche Rijn Centrum kenmerkt zich vooral door; Ruime openingstijden, 7 dagen in de week geopend; De eerste twee uur gratis parkeren in de mega parkeergarage onder het centrum: WiFi in het winkelgebied en een Stallingsplek voor je boodschappen zodat je zorgeloos kunt shoppen.

Hout-doe, duurzaam houten speelgoed zal hier aan de Parijsboulevard haar derde vestiging openen. Anders dan in Schijndel en s-Hertogenbosch zal de winkel in Leidsche Rijn centrum sfeervol worden ingericht als een conceptstore. Alle (goede) merken houten- en beter speelgoed krijgen hier ieder hun eigen presentatie. De service, garantie en het deskundig personeel blijven onveranderd en natuurlijk blijft online shoppen ook in Leidsche Rijn te combineren zoals met het afhalen in de winkel maar straks ook via de moderne Bringme Boxen.

Duurzaam is niet duur en wij kunnen haast niet meer wachten op de sleutel om onze nieuwe winkel in te gaan richten.

Plaats uw commentaar