Nieuws

Vanaf 1 januari 2019 zijn de openingstijden van de stenen- winkels van Hout-doe in Schijndel en in Utrecht Leidsche- Rijn centrum aangepast. Den Bosch was wat winkeltijden betreft sinds vorig jaar al klaar voor de toekomst! Onze reguliere openingstijden zijn in Schijndel aangepast en daar zijn wij voortaan op de vrijdagen en zaterdagen geopend. In Utrecht Leidsche Rijn centrum zullen we op de maandagen niet langer meer geopend zijn. In het algemeen ziet Hout-doe, duurzaam houten speelgoed een rendabele toekomst met de gekozen juiste mix tussen webwinkel en (stenen)winkel.
zondag 9 september 2018
Ontvangen verpakkingsmateriaal wordt bij Hout-doe 100% hergebruikt. Bestellingen worden door ons zoveel mogelijk verpakt en verstuurd in gebruikt verpakkingsmateriaal.dat is het materiaal waarin wij onze leveringen krijgen aangeleverd. Bij onze inkoop benadrukken wij aan onze leveranciers dat ze alleen papier- en karton als verpakking gebruiken. Om de producten die wij aan de klanten versturen te beschermen tegen transport schade gebruiken wij gerecyclede dozen met als opvulmateriaal - indien nodig - gerecyclede karton en papier. Door deze wijze van recycling voorkomen wij onnodig papierafval en dragen we bij aan een zo duurzaam mogelijk gebruik van de grondstof. Om deze reden krijgt U wel eens een webbestelling toegestuurd in een (om)doos van een ander merk of met "verkeerde" op de doos gedrukte productinformatie. Soms mopperen klanten wel eens dat we geen "nieuwe" (om)dozen voor de verzending gebruiken. We vragen dan begrip voor onze overwegingen.
Heb jij het testbeeld op televisie nog zelf gezien. Dan kan het zijn dat ons team je zoekt! Voor onze nieuwste winkel in Utrecht-Leidsche Rijn en in Den Bosch en Schijndel zoeken we 1 of 2 medewerk-STERREN. Woonachtig in de regio Leidsche Rijn heeft nu de voorkeur. Loop even in de winkel binnen en geef meteen je CV af. We zijn op zoek naar iemand die "de kids de deur uit heeft" en die zin heeft om in een kleine organisatie een paar dagen zelfstandig een winkel/specialzaak volgens het Hout-doe concept te runnen. Het mensenmens breng jij mee en de productkennis leer je bij ons. Onze klant weet wat hij wil en jij ondersteund hem.
vrijdag 1 juni 2018
Vorige week is na meer dan een jaar van voorbereiding de nieuwste winkel van Hout-doe geopend in Utrecht midden in het spiksplinternieuwe centrum van Leidsche Rijn centrum. De merken Van Dijk Toys en Big-jigs vormen een zeer brede en gevarieerde basis. Haba, Ostheimer, Grimms eigenlijk alle kwaliteitsmerken zijn hier te vinden.
Heb jij het testbeeld op televisie nog zelf gezien. Dan kan t zijn dat ons team JOU zoekt! Voor onze winkels in Den Bosch en Schijndel zoeken we medewerk-STERREN. Loop even binnen en breng je CV mee. PS Leidsche Rijn centrum volgt wat later We zijn op zoek naar mensen die "de kids de deur uit hebben" en die zin hebben om een paar dagen zelfstandig de winkel te draaien. Mensenmens breng jij mee en de productkennis leer je bij ons. De klant weet wat hij wil en jij adviseert.
Hout-doe gaat in Mei volgend jaar een nieuwe winkel openen in het spiksplinter nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum. Hout-doe, duurzaam houten speelgoed zal hier aan de Parijsboulevard haar derde vestiging openen. Alle (goede) merken houten- en beter speelgoed krijgen hier ieder hun eigen presentatie.
woensdag 28 september 2016
Bordspellen staan hoog op de verlanglijst van Nederlanders lezen we in het Algemeen dagblad. Ze geven 5 redenen: 1.spellen zijn steeds mooier vormgegeven. 2. men wil iets anders dan alleen op schermpje kijken. 3.men zoekt weer fysiek samenspel 4.spellen uit de oude doos blijven leuk. 5 het is weer hip om samen een gezelschapsspel te spelen. Hout-doe herkent deze trend. Met name het al weer ruim 5 jaar geleden door ons in het zuiden geherintroduceerde Keezspel blijft HOT. Dit jaar introduceerde wij zelfs een Eikenhouten variant. Bestel op tijd jou favoriete Keez-spel variant. Van een vast keezbord 4 en 6 persoons tot de meest bijzondere variant in een puzzelvorm van eiken-hout. Voor iedereen een passend Keezspel
vrijdag 24 juni 2016
Afgelopen winter hebben we met de Schijndelse Winkeliers (Hippies, Electro World en Hout-doe) de speciaalzaken ten Noorden van de Markt in Schijndel een win-actie gehouden met als hoofdprijs een geheel verzorgd verjaardagsfeest. Lucas was de grote winnaar. Vandaag kregen we het volgende bericht: "Namens onze Lucas, nog een keer heel erg bedankt voor de hoofdprijs van de kleurwedstrijd afgelopen winter! Hij heeft gisteren zijn kinderfeestje gevierd bij 't Skonste Plekske, zijn 7e verjaardag, en alle kinderen hebben er enorm van genoten!!" zo schreven de paps en mams van Lucas. Ook hier doen we het voor.
vrijdag 24 juni 2016
Wat is winkeltje spelen toch leuk!! Vanmorgen kwam een drie jarige klantje samen met zijn mams en broertje een kadotje uitzoeken. Bij het afrekenen kreeg ik zijn speentje. Ik dacht bij vergissing maar nee, vastberaden liet hij weten dat die speen niet meer nodig was, die kwam hij bij ons weggooien. Na deze in de prullenbak te hebben gegooid en er nog een keer naar gezwaaid te hebben en Hout-doe te hebben geroepen ging deze stoere vent met een kadotje de winkel uit!!! Hier doe je het toch voor!!!
woensdag 22 juni 2016
Onze nieuwe website is live!!! www.hout-doe.nl Bloed, zweet en tranen. eerlijk is eerlijk. Samen met onze Hout-doe teams- verkoop en ICT hebben we het gefixt. Voor de laatste puntjes op de i krijgen we graag jullie opmerkingen, adviezen en tips zodat we naast de meest veelzijdige ook de meest aantrekkelijke houten speelgoed site van Nederland mogen worden! Binnenkort volgen leuke acties in verband met ons 5 jarig bestaan.