• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

DeBresk

Kwaliteitspeelgoed van levend materiaal
elgoed waar je voor wilt zorgen, iets dat je wilt beschermen zodat het niet beschadigd raakt. Speelgoed waar het kind mee speel ontwikkelt zijn relatie met de wereld. Laat de kinderen spelen met levende materialen, laat ze er voor zorgen. Op deze manier kunnen we onze kinderen helpen opgroeien in de wereld die het waard is om voor te zorgen!
Speelgoed is pedagogisch als het de fantasie en de creativiteit stimuleert. Het moet bij het kind een waardering voor schoonheid cultiveren en een indruk of kennis over de wereld overbrengen. Het is onze bedoeling om bij te dragen aan een balans en harmonie tussen de verschillende zintuigen en het intellect door het opgroeiende kind, wanneer het speelt met het soepel gevormde, natuurlijk gekleurde houten speelgoed. Slijtage en gooi weg
Het is ook onze bedoeling geweest om bij te dragen aan een wereld waar minder "slijtage en weggooi" -cultuur heerst, met zijn milieu en menselijke vernietiging.
We hopen en voorspellen dat op grote schaal geproduceerd goedkoop plastic speelgoed op de lange termijn zal verdwijnen.
In de toekomst moet het wachtwoord zijn; Kwaliteit!
Debresk speelgoed is welliswaar duurzaam, toch is het minder geschikt voor hele jonge kinderen en voor intensief dagelijks gebruik in de professionele omgeving.