• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Houten speelgoed

Hout-Doe heeft het allergrootste assortiment houten speelgoed van Nederland. U kunt alles online bestellen, maar u bent ook van harte welkom voor een bezoek aan één van onze fysieke winkels in Den Bosch, Schijndel of Utrecht Leidsche Rijn. Naast houten speelgoed kunt u bij ons ook ander speelgoed vinden, zoals knutselspullen of knuffelberen. Kortom: De allerleukste en meest uitgebreide houten speelgoedwinkel van Nederland!

Houten speelgoed assortiment

Blokken, gezelschapsspellen, kralen, boeken, treinen, poppenhuizen: er is heel veel speelgoed gemaakt van hout. Van nostalgisch speelgoed zoals tollen en poppenhuizen tot modern houten speelgoed zoals een fietsje van Trybike of Wishbonebike, die aangepast kan worden aan de ontwikkeling van uw kind.

Bekende en onbekende merken

Natuurlijk hebben wij houten speelgoed van alle grote merken, zoals Grimms, Pintoy, Kapla en bijvoorbeeld de bekende Wobbelborden. Wij hebben echter ook plaats voor de wat kleinere, wat onbekendere merken. Zo houden wij ons assortiment divers en verrassend en kunnen we echt voor ieder wat wils bieden.

Duurzaam houten speelgoed

Houten speelgoed staat bekend om de duurzaamheid ervan. Plastic speelgoed is vaak geen lang leven beschoren. Generatieslang worden houten speeltjes doorgegeven. Hout is bovendien volledig biologisch afbreekbaar, al zal het dus niet snel in de afvalbak belanden. Daarnaast wordt het hout op een duurzame manier geproduceerd. Een houten trein, houten bouwpakketten: Allemaal robuust speelgoed dat bijna niet kapot te krijgen is.

Stimulering van de creativiteit en ontwikkeling

Plastic speelgoed ziet er in eerste instantie vaak blits en flitsend uit met alle glitters, lampjes, toeters en bellen die er vaak op en aan zitten. Toch raken kinderen meestal vrij snel uitgekeken op hun nieuwe aanwinst: het prikkelt de fantasie niet voldoende. Met houten speelgoed is dat anders. Kinderen kunnen al hun creativiteit en fantasie erop loslaten. Neem bijvoorbeeld een houten blokkendoos, waarmee kinderen oneindig kunnen bouwen. Hoe ouder een kind wordt, hoe mooier de bouwwerken zullen zijn. Stapelen, sorteren, tellen: de mogelijkheden met houten blokken zijn eindeloos.

Houten speelgoed en nog veel meer

Naast houten speelgoed hebben wij nog veel meer verantwoord speelgoed in huis. Pluche beren, stoffen poppen, metalen en papieren speelgoed… Kijk bijvoorbeeld eens in de categorie knutselen naar de serie Muizenhuis, om een poppenhuis voor muizen te maken uit… oude dozen!

Houten speelgoed bestellen

Alles wat u op onze site kunt vinden, hebben we op voorraad. We hebben daarom nooit lange levertijden. Meestal sturen we de artikelen dezelfde dag nog op via PostNL. Het kan zijn dat het artikel uit één van onze winkels moet komen; dan kan het wat langer duren voor u het thuisbezorgd krijgt. Bestelt u voor meer dan €75,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Fysieke winkels en contact

Wilt u al het moois dat we hebben graag in het echt bekijken? U bent van harte welkom in één van onze drie fysieke winkels in Utrecht Leidsche Rijn, Den Bosch of Schijndel. Heeft u vragen over ons houten speelgoed of komt u er niet uit bij het bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@hout-doe.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.