• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Pinokkio

Pinokkio ontstaat op een nacht in een klein Italiaans dorpje uit de handen van speelgoedmaker Gepetto. Het is een houten pop die hij Pinokkio noemt. Voor Gepetto die nacht naar bed gaat, wenst hij dat zijn creatie een echte jongen zou zijn.

Die nacht wordt het huis bezocht door een fee.  Ze wil Gepetto’s wens vervullen, maar in plaats van Pinokkio gelijk tot een echte jongen te maken, brengt ze hem enkel tot leven. Ze vertelt hem dat hij met goede daden het recht zal moeten verdienen om een echte jongen te worden. Japie de Krekel biedt zich aan om dienst te doen als Pinokkio’s geweten en hem op het rechte pad te houden. Kort nadat de fee weg is, ontdekt Gepetto wat er is gebeurd en is dolgelukkig.

Pinokkio moet naar school maar onderweg besluit de wijde wereld in te trekken en maakt hij spannende avonturen mee. Na de avonturen haasten Pinokkio en Japie zich naar de werkplaats van Gepetto blijkt weg te zijn op zoek naar Pinokkio. Pinokkio en Japie gaan Gepetto zoeken.Uiteindelijk  vinden ze elkaar maar komt Pinokkio om. Japie en Gepetto keren met Pinokkio’s lichaam terug naar huis. Daar brengt de fee Pinokkio weer tot leven en verandert hem in een echte jongen. Alleen als Pinokkio niet de waarheid verteld gebeurt er iets raars met zijn neus.................................

Sorteren op

Sevi Pinokkio hout 20 cm

Met deze beweegbare houten Pinokkio beleef je uren speelplezier. Alle delen kunnen afzonde...
€29,95