• Gratis verzenden vanaf €35
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Plantoys

Al meer dan 30 jaar werkt PlanToys® continu aan het ontwikkelen van haar producten met als hoogste doel: het positief bijdragen aan onze wereld. PlanToys® is doorgegroeid van een groen naar een duurzaam bedrijf, dit alles op basis van Sustainable Play. Dit is de basis voor hoe ons speelgoed creatieve geesten stimuleert en kinderen dichter bij de natuur brengt. Onze kinderen zullen opgroeien met de kennis en waardering om de natuur en haar grondstoffen te respecteren en te bewaren voor de toekomstige generaties zodat zij van de wereld een betere plek kunnen maken.

Niet is mooier dan het zien opgroeien van jullie kind, tijdens zijn of haar jeugd worden allerlei fases doorlopen. Zo leren babies tussen de 0 en 6 maanden als allereerste vaardigheid, het controleren van hun spieren. Ontdek alle ontwikkelfases van jullie kleine door hieronder te kiezen voor ‘leeftijd’.

Om te helpen bij de keuze voor het juiste speelgoed, hebben wij de verpakking uitgerust met speciale iconen. Deze geven bijvoorbeeld aan dat het speelgoed de motoriek of het spraakvermogen stimuleert. Wil je zeker weten dat je het juiste speelgoed koopt? Kies dan hieronder voor ‘iconen’ en ontdek ze allemaal.

Sorteren op
Tonen per pagina

Camera met 3 kleurenlens Plant...

Plantoys Camera met 3 Kleuren. Klik op de camera en er verschijnt een andere kleur in de l...
€19,95

Eend racer auto Plan Toys

Beleef veel speel plezier met de Eend Racer van Plan Toys. De Racer is kindvriendelijk doo...
€16,95

Kip racer auto Plan Toys

Deze kleine kip in zijn snelle racewagen van Plan Toys is ontworpen om gemakkelijk vast ge...
€16,95

Mijn eerste camera hout Planto...

Wat een leuk cadeau voor een kindje dat van alles gaat ontdekken!! Lachen naar de camera! ...
€16,95