• Kostenloser Versand ab 35 €
  • Lieferzeit 1 bis 2 Tage
  • Sichere Bezahlung
  • Lieferung ab Lager

Bigjigs toys

Bigjigs is de meest populaire, uitgebreidde duurzaam houten speelgoed collectie van Hout-doe. Allereerst kent BigJigs een geweldige prijs-kwaliteitverhouding waardoor het mogelijhk is om duurzaam speelgoed in iedere huis- en speelkamer te brengen. De producten van Big Jigs zijn ontworpen in Engeland en voldoen aan vele internationale standaarden voor verantwoord speelgoed en natuurlijk in de basis ook aan de EN71 speelgoedtestnorm. De toegepaste verven zijn kindverantwoord en Bg Jigs streeft naar en optimale balans tussen educatie en speelgenot.

Liz en Peter starte een bedrijfje in kwalitatieve kinderpuzzels. Dit bedrijfje in de Engelse regio Kent in Zuid- Oost  Engeland ""explodeerde" tot het hoofdkwartier van Big Jigs in Engeland. Hier is nu een groot en enthousiast team dagelijks aan het werk om het inmiddels wereldwijd bekend houten speelgoedmerk door te ontwikkelen al weer  naar de volgende eeuw. Naast Europese-  en Engelse ontwikkeling schuwt Big Jigs wereldwijde productie niet. Het  toegepaste hout is afkomstig uit inmiddels duurzaam gekapte Rubberhoutbossen welke voorheen na het aftappen van de rubbersappen, rubberhout biedt zoveel meer dan allen rubber,  platgebrand werden. Rubberhout heeft de gelijke eigenschappen als Beuken hout wat splinters en splijten betreft en is daardoor zeer geschikt voor speelgoed!

Big Jigs is in staat om vast te houden aan haar hoofddoelstelling namelijk het ontwikklen, prduceren en leveren van goed speelgoed binnen de harde concurentie maar met maximaal respect voor de ecologie en dus voortdurend maximaal duurzaam. 90% van de consumentverpakkingsmaterialen is van hergebruikt materiaal en de toegepaste drukinkt  is vpr 80% van soja gemaakt. 99% van de facturatie en communicatie gaat papierloos. De kantoren en opslaghuizen zijn wat gebruik en beheer betreft maximaal geoptimaliseerd en worden voortdurend onderhouden volgens de laatste standaard van de duurzaamheid.

Anzeigen nach
Anzeige pro Seite

Bigjigs Stoffen pop 34 cm Kell...

Stoffen pop Kelly 34 cm. Maak kennis met Kelly - een vrolijke en kleurrijke, traditione...
€18,95

Grote knoppen puzzel werkvoert...

Afmetingen: 19,8 X 19,8 X 3 cm. Leeftijd: 12 mnd.+.
€10,95

Grote stukken legpuzzel Eend ...

Afmetingen: 29.8 x 21.6 x 0.6 cm. Bevat 6 grote puzzelstukken. Vanaf 1 jaar.
€12,95